خرمای پیارم
جزء ارقام نیمه خشک و گوشتی و معروفترین خرما در استان هرمزگان محسوب میشود. نخلهای پیارم در دامنه انتهایی کوهای زاگرس در شمال هرمزگان کاشته شده و معمولا بهوسیله آب رودخانههای منطقه آبیاری میگردند. این نوع خرما معمولا بهصورت ارگانیک تولید میشود. پوست نازک این میوه کاملا به گوشت چسبیده است. عمده قند موجود در این نوع خرما از نوع فروکتوز بوده که به راحتی در متابولیسم بدن مصرف میشود. خرمای پیارم با ظاهر زیبا و طعم بسیار خوب، بهعنوان قند مجاز مصرفی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است. این خرما دیررس بوده و گرانترین خرمای ایران محسوب میشود.
درباره این سایت